Ο Χώρος   Σας υποδεχόμαστε σ' ένα ριζικά ανανεωμένο χώρο.
Η αρχική ιδέα πίσω από την ανακαίνιση του μαγαζιού ήταν να αποδοθεί, αυτό που έλεγαν οι πελάτες τόσα χρόνια ''.. αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας όταν ερχόμαστε εδώ...''
   Ανακαινίστηκε λοιπόν πλήρως με πολύ μεράκι αποκτώντας ένα ιδιαίτερα "ζεστό" και ταυτόχρονα φινετσάτο στιλ. Χωρισμένη λοιπόν σε τέσσερις χώρους, ο καθένας τους έχει τις ιδιαιτερότητες του... Η ριγέ υφασμάτινη ταπετσαρία σε παλ αποχρώσεις, οι ρετρό απλίκες στους τοίχους και τα κρεμαστά υφασμάτινα φωτιστικά δίνουν μία ατμοσφαιρική εικόνα.        Στην μεγάλη αίθουσα εντύπωση προκαλούν οι βιτρίνες με τα ρετρό υαλικά καθώς και οι ιδιαίτερου σχεδιασμού βιβλιοθήκες πάνω στο τζάκι. Στην μικρή αίθουσα κυριαρχεί ο μαυροπίνακας με τον ορισμό της ταβέρνας του Γεωργίου Πίττα καθώς και οι μεγάλες τζαμαρίες. Στον χώρο της πέργκολας τα φωτιστικά από λινάτσα, γυαλί και ξύλο εναρμονίζονται άψογα με το περιβάλλοντα χώρο. Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την καταπράσινη αυλή που με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και το συντριβάνι δημιουργούν ένα σκηνικό για να χαλαρώσετε μακριά απο την καθημερινότητα.
   Οι ανανεωμένες εγκαταστάσεις είναι ειδικά διαμορφωμένες για εύκολη πρόσβαση σε ΑμεΑ καθώς και παρκινγκ /τουαλέτα. Επίσης διατίθενται παιδικά καθισματάκια, αλλαξιέρα για μωρά, παιδότοπος (τους θερινούς μήνες), παρκινγκ για ποδήλατα, ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο (Wi-Fi).