The Place



   We welcome you to a totally renovated place.
The original idea behind the taverna's renovation was to reproduce what our customers kept saying all these years: "...we love to come here because it feels like home...".
   So, it was fully renovated with great care in order to create a warm but classy atmosphere. The area is divided in four areas and each one has its own character... The pastel striped wallpaper, the retro wall sconces and the fabric pendant lights create ambience. In the big hall, the showcases displaying retro glass objects, as well as the design bookcases above the fireplace catch the customer's eye. In the small hall, dominates the big blackboard where the definition of the word "taverna" is given, by Georgios Pittas and also the large glass panels. In the sitting area under the pergola, the lights made of burlap, glass and wood are in perfect tone with the surrounding area. Last but not least, our green garden, thanks to the ambient lighting and the fountain, creates a setting which allows you to relax and escape from the everyday life.
   Our renewed premises are specially designed for easy access by wheelchair users and provide parking/toilet facilities. Moreover, baby hook-on seats, a baby changing table, a playground (only during the summer months), bicycle parking racks and wireless internet (Wi-Fi) are available.